Nugalėtojų gretose sėkmingiausiai žaidęs lietuvis pelnė 22 taškus, gynyboje atkovojo 5 ir perėmė 2 kamuolius, atliko rezultatyvų perdavimą, blokavo varžovo metimą, dusyk suklydo bei triskart prasižengė. Per nepilnas 32 žaidimo minutes (31:46) starto penkete E. Bendžius pataikė 4 tritaškius iš 7, 1 dvitaškį iš 2 ir realizavo 8 baudų metimus iš 10.

16 taškų į svečių krepšį įmetė Angelo Caloiaro, 10 – Tyleris Hawsas.

Pralaimėjusiųjų gretose rezultatyviu žaidimu pasižymėjo Alexas Mumbru (21 tšk.), Dairis Bertanis (18 tšk.) ir Clevinas Hannahas (15 taškų).

Aštuoniolikos komandų turnyre pirmauja „FC Barcelona Lassa“ (27/3) ekipa, o čempionės titulą ginanti Madrido „Real“ (25/5) komanda su Jonu Mačiuliu yra trečia.

Mindaugo Kuzminsko Malagos „Unicaja“ (17/13) klubas užima šeštą vietą, o Mariaus Grigonio Manresos ICL (10/20) komanda – penkiolikta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją