Praėjusiame sezone žaidėjas rungtyniavo ULEB taurės finalininkų, Kozanio "Makedonikos" ekipos gretose.

31 metų amžiaus, 195 cm ūgio atakuojantis gynėjas praėjusiame sezone pelnydavo 11,9 taško bei atkovodavo kiek daugiau nei po 2 atšokusius kamuolius.

Savo kaip krepšininko karjerą S.Rimacas pradėjo gimtojoje Kroatijoje. Net 8 pirmuosius karjeros sezonus jis atstovavo Zagrebo "Cibona" ekipai. Vėliau krepšininko kelias pasuko į Turkiją, kur du metus atstovaudamas Bursos "Tofas" ekipai vienąkart laimėjo Turkijos taurę bei dukart tapo Turkijos čempionu.

Vėliau krepšininkas rungtyniavo Ispanijos Badalonos "Joventut" ir Italijos Milano "Adecco" ekipose. 2002 metais S.Rimacas grįžo į gimtinę, kur praleidęs dar du sezonus "Cibona" ekipoje pasuko į Graikiją.

Tai ne pirmasis Pirėjo klubo pirkinys šiame tarpsezonyje. Komanda jau sukirto rankomis su kitu "Makedonikos" žaidėju Manoliu Papamakariju, taip pat ekipą papildė amerikietis Quincy Lewisas.

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją