„Vytauto“ herojumi tapo Šarūnas Vasiliauskas, likus kiek daugiau nei 20 sekundžių pataikęs dvitaškį ir išvedęs savo komanda į priekį (74:73).

Netrukus „Juventus“ suklydo, o Gytis Sirutavičius svečių pranašumą padidino iki trijų taškų (76:73). Kitoje atakoje visiškai laisvas iš po krepšio prametė Chavaughnas Lewisas, o baudų metimus sumetęs Vaidas Čepukaitis užtikrino „Vytauto“ pergalę (78:73).

Pirmąsias serijos rungtynes Prienuose 98:91 laimėjo „Vytautas“, tačiau vėliau dvi pergales iš eilės, ir vieną jų – išvykoje, iškovojo Utenos ekipa (93:88 ir 66:65).

Penktasis ir lemiamas serijos mačas įvyks šeštadienį Prienuose. Rungtynių nugalėtojai žengs į pusfinalį, kuriame savo varžovų jau laukia Kauno „Žalgiris“.

„Juventus“: Edgaras Želionis ir Saulius Kulvietis po 16, Spenceris Butterfieldas 11, Chavaughnas Lewisas 10, Martynas Linkevičius 7.

„Vytautas“: Vaidas Čepukaitis 19 (11 atk. kam.), Gytis Sirutavičius 15, Šarūnas Vasiliauskas (8 rez. perd.) ir Vytautas Šulskis po 12, Dainius Šalenga 9.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)