Šeimininkai LKL čempionams priešinosi du kėlinius ir antrojo pabaigoje netgi pirmavo 36:30, tačiau tada pralaimėjo atkarpą 1:11 ir paleido varžovus į priekį – 37:41.

Žalgiriečiai po didžiosios pertraukos ėmė tolti ir po dar vieno taiklaus Jerome'o Randle'o tritaškio atitrūko jau 15 taškų persvara – 49:64.

Nors lemiamame kėlinyje „Pieno žvaigždėms“ buvo pavykę priartėti iki šešių taškų (64:70), Šarūno Jasikevičiaus auklėtiniai pergalės iš savo rankų nebeišleido.

Įspūdingą pasirodymą šioje dvikovoje surengė penktadienį savo 32-ąjį gimtadienį minintis „Žalgirio“ puolėjas Paulius Jankūnas, kurio sąskaitoje – 18 taškų (5/10 dvitaškiai, 1/4 tritaškis, 5/6 baudos), 18 atkovotų kamuolių, 5 rezultatyvūs perdavimai ir 33 naudingumo balai.

18 taškų pridėjo pridėjo J. Randle'as (4/6 tritaškiai).

Kaune vykusiame pirmame ketvirtfinalio mače Pasvalio krepšininkai buvo tiesiog nušluoti – „Žalgiris“ laimėjo 102:66, o taškus nugalėtojams pelnė visi 12 aikštėje pasirodžiusių krepšininkų.

Trečiosios serijos rungtynės bus žaidžiamos pirmadienį, balandžio 2 dieną Kaune.

Šios poros nugalėtojai pusfinalyje susitiks arba su Prienų-Birštono „Vytautu“, arba su Utenos „Juventus“ (kol kas serijoje – 1:0).

„Pieno žvaigždės“: Andrejus Agafonovas 15, Ramone'as Moore'as ir Lazaras Radosavljevičius po 14, Justas Tamulis 9 taškai.

„Žalgiris“: Paulius Jankūnas (18 atk. kam., 33 naud. bal.) ir Jerome'as Randle'as (7 rez. perd.) po 18, Edgaras Ulanovas ir Olivier Hanlanas po 14, Ianas Vougioukas 12 taškų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (67)