Vis dėlto po paskutinių pralaimėtų rungtynių „Grizzlies“ strategas D. Joergeris savo komandai negailėjo ne tik pagyrų, bet ir ašarų. Kalbėdamas apie savo auklėtinius ir jų pasiaukojimą treneris pravirko.

„Tikiuosi, kad matėte, kas vyko paskutinėmis rungtynių minutėmis, – apie ketvirtąsias serijos su „Spurs“ rungtynes kalbėjo strategas. – Veteranai Mattas Barnesas ir Vince‘as Carteris nepasidavė ir kovėsi iki pat pabaigos. Manau, kad tai ir yra „Grizzlies“ krepšinis.

Tie vyrukai yra profesionalai. Žinant, ką mums teko išgyventi, aš dėl savo komandos padaryčiau bet ką. Jie priėmė visus naujokus, jais rūpinosi. Jie yra tikri kovotojai. Negaliu apsakyti, kaip didžiuojuosi kiekvienu savo komandos nariu. Sezonas buvo tikrai labai sunkus. Jie galėjo pasiduoti, galėjo nuleisti rankas ir nepatekti į atkrintamąsias varžybas, tačiau jie kovojo kiekvieną dieną.“

„Grizzlies“ sezonas iš tikrųjų buvo itin sudėtingas. Komanda žaidė praktiškai be dviejų traumuotų savo pagrindinių žaidėjų – Marco Gasolio ir Mike‘o Conley. Maža to, sezono pradžioje buvo norima atleisti patį D. Joergerį, o įpusėjus sezonui buvo iškeistas Jeffas Greenas.

Tačiau „Grizzlies“ nepasidavė – ji iškovojo 42 pergales bei Vakarų konferencijoje užėmė septintą vietą. Ekipa galėjo pasirodyti ir geriau, tačiau pralaimėjo paskutines ketverias reguliaraus sezono rungtynes ir nukrito į septintą vietą, kuri privertė „grizlius“ kautis su galingąja „Spurs“ ekipa.

Už Atlanto beveik neabejojama, kad D. Joergeris artimiausiu metu bus atleistas, tačiau toks trenerio atsidavimas savo komandai tikrai neliko nepastebėtas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)