Rytoj, 17 valandą, marijampoliečiai turnyro finale susikaus su Kauno „Žalgirio-2“ krepšininkais. Tuo metu „Palanga“ dėl trečios vietos grumsis su Jonavos „Petrochema-Dextera“.

Pirmoje pusėje komandos kovojo taškas į tašką, o 6 taškų pranašumą „Sūduva-Mantinga“ įgijo tik po antrojo kėlinio pabaigoje surengto spurto 5:0 (37:31).

Po ilgosios pertraukos vaizdas aikštėje pasikeitė. Trečiojo ketvirčio pradžioje sužaidus minutę „Palanga“ sumažino deficitą iki 5 taškų (36:41), bet tuomet „Sūduva-Mantinga“ pelnė 5 taškus be atsako ir pirmą kartą įgijo dviženklę persvarą (46:36).

„Palanga“ deficitą buvo sumažinusi iki vienženklio, bet paskutinę minutę Ignas Daukšys pataikė tritaškį, du taškus pridėjo Aurimas Kieža, o po jų Marijampolės klubas jau pirmavo 56:40.

Lemiamo ketvirčio pradžioje marijampoliečiai pelnė 13 taškų be atsako ir pradėjo triuškinti varžovus (69:40).

„Sūduva-Mantinga“: Marius Valukonis 23 (10/13 dvit.), Aurimas Kieža 13, Dovis Bičkauskis 10 (6 atk. kam., 7 atk. kam.), Ignas Daukšys 9.

„Palanga“: Deividas Anužis 16 (3/4 trit.), Matas Jucikas 9 (10 atk. kam.), Mindaugas Reminas 8 (8 kl.)

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)