Lygi kova Los Andžele vyko beveik du kėlinius: antrojo pabaigoje švieslentėje degė identiški skaičiai – 42:42, bet „Clippers“ spurtavo 8:0 ir išsiveržė į priekį 50:42, o po pertraukos dar labiau nutolo ir nužygiavo iki pergalės.

Net trys šeimininkų žaidėjai – Chrisas Paulas, Blake'as Griffinas ir DeAndre Jordanas – pasižymėjo dvigubais dubliais.

Tiesa, jei Ch. Paulas rinko taškus metimais iš distancijos ir dalino rezultatyvius perdavimus, tai B. Griffinas ir D. Jordanas varžovus baudė galingais blokais ir dėjimais.

Vieninteliai Toronto „Raptors“ su Jonu Valančiūnu pralaimėjo pirmą atkrintamųjų mačą savo arenoje, tačiau jau pirmadienį turės progą pasitaisyti ir galės išlyginti serijos su Indianos „Pacers“ rezultatą.

„Clippers“: Chrisas Paulas 28 (11 rez. perd.), Blake'as Griffinas 19 (12 atk. kam.), DeAndre Jordanas 18 (5/7 dvitaškiai, 8/18 baudos, 12 atk. kam.), J. J. Redickas 17, Jamalas Crawfordas 13, Austinas Riversas 11 taškų.

„Trai Blazers“: Damianas Lillardas 21, Geraldas Hendersonas 16, Al-Farouqas Aminu 10, C. J. McCollumas ir Maurice'as Harklessas po 9 taškus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)