Nors rezultatas iš pirmo žvilgsnio atrodo gana solidus, vertėtų paminėti, kad Serbijos ekipa nuolat kvėpavo Rusijos milijonieriams į nugaras, o šie kiek tolėliau truktelėjo tik ketvirto kėlinio pabaigoje.

Paradoksalu, bet CSKA pergalės kalviu tapo Serbijos krepšinio žvaigždė Milošas Teodosičius, visus 23 taškus (4/5 dvit., 4/5 trit., 3/3 baud. met.) pelnęs per tris kėlinius.

29-erių gynėjas per 35 žaidimo minutes dar atkovojo 6, bet tiek pat kamuolių ir prarado, atliko 6 rezultatyvius perdavimus, 3 kartus pažeidė taisykles, išprovokavo 4 varžovų pražangas ir surinko 28 naudingumo balus.

Serijoje iki trijų pergalių maskviečiai išsiveržė į priekį rezultatu 1-0. Antrasis mačas ketvirtadienį vėl bus žaidžiamas Rusijoje.

CSKA (10/4) TOP-16 etapo F grupėje užėmė pirmą vietą, o „Crvena Zvezda“ (7/7) į elitinį aštuntuką netikėtai prasibrovė E grupėje finišavusi ketvirta.

Eurolygos finalo ketvertas Berlyno O2 arenoje bus surengtas gegužės 13-15 dienomis, o šios poros nugalėtojas pusfinalyje susigrums su „Barcelona“ arba Krasnodaro „Lokomotiv-Kuban“ ekipa.

CSKA: Milošas Teodosičius 23, Kyle'as Hinesas 21 (9/12 dvit., 3/5 baud. met.), Nikita Kurbanovas 13, Nando de Colo 7 taškai (10 rez. perd., 8 išpr. praž.).

„Crvena Zvezda“: Quincy Milleris ir Stefanas Jovičius po 14, Tarence'as Kinsey 11, Branko Lažičius ir Vladimiras Štimacas po 7 taškus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)