Bet jokios intrigos nebuvo – nuo pirmų minučių į priekį nurūkę amerikiečiai talentingiausius pasaulio krepšininkus sutriuškino net 101:67 (20:7, 24:15, 29:16, 28:29).

196 cm ūgio lietuvis aikštelėje praleido 18 minučių, per kurias pelnė 6 taškus (1/2 dvit., 1/3 trit., 1/2 baud. met.), atkovojo ir perėmė po 1 kamuolį, blokavo varžovo metimą, 2 kartus pažeidė taisykles, išprovokavo 3 pražangas ir suklydo net 7 sykius.

Nesustabdomas nugalėtojų gretose buvo Terrance'as Fergusonas, vos per 16 minučių spėjęs pelnyti net 21 tašką, pataikydamas 7 tritaškius iš 10 bandymų.

Anksčiau M. Varnas yra dalyvavęs Europos jaunųjų žvaigždžių mače ir prestižinėje talentų stovykloje „Krepšinis be sienų“, kuri vyksta NBA „Visų žvaigždžių“ savaitgalio metu.

Viešėdamas JAV M. Varnas sulaukė ir džiugios žinios – net ir be lyderio likusi Kauno „Žalgirio-2“ komanda ketvirtfinalio serijoje 3-1 parklupdė favoritais laikytus „Mažeikius“ ir iškopė į NKL finalo ketvertą.

Gynėjas šiame sezone per 31 minutę vidutiniškai pelno 14 taškų, atkovoja 3,4 kamuolio ir atlieka 2,7 rezultatyvaus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją