„Ketvirtas Eurolygos TOP-8 per ketverius metus, – feisbuke džiūgavo 31-erių lietuvis. – Norisi ir antro Final-4 iš eilės!!!“

2013 ir 2014 metais TOP-16 barjerą J. Mačiulis peržengė vilkėdamas Atėnų „Panathinaikos“ marškinėlius, o pernai su „Karališkuoju“ klubu pirmą kartą karjeroje į viršų kėlė Eurolygos čempiono taurę.

Bet iškovoti bilietą į Berlyną, kuriame gegužės 13-15 dienomis ir vyks finalo ketvertas, nebus taip lengva. Madrido klubo kelyje – puikiai šiame sezone rungtyniaujanti Stambulo „Fenerbahce Ulker“ (11/2) ekipa, TOP-16 E grupėje be didesnio vargo užėmusi pirmą vietą.

Tuo metu „Real“ tarp 8 pajėgiausių Senojo žemyno komandų prasibrovė tik palankiai susiklosčius paskutiniams F grupės mūšiams. Pablo Laso auklėtiniai namuose 83:70 parklupdė Maksvos srities „Chimki“, o kitos ekipos kojos nepakišo.

Kaip ir „Real“, po 7 pergales ir 7 pralaimėjimus dar turėjo tiek „Chimki“, tiek Bambergo „Brose Baskets“, bet Ispanijos gigantai paskutinį kelialapį nugvelbė dėl geresnio tarpusavio rungtynių taškų santykio.

Ketvirtfinalio seriją iki trijų pergalių Madrido ir Stambulo klubai pradės balandžio 12 dieną Turkijoje.

Visos Eurolygos ketvirtfinalio poros:

Stambulo „Fenerbahce Ulker“ (E1) – Madrido „Real“ (F4)

Krasnodaro „Lokomotiv-Kuban“ (E2) – „Barcelona“ (F-3)

Atėnų „Panathinaikos“ (E3) – Vitorijos „Laboral Kutxa“ (F-2)

Belgrado „Crvena Zvezda“ (E4) – Maskvos CSKA (F1)

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)