Tokiu aukštu šaukimu D. Sabonio dar niekas nebuvo įvertinęs. Pasak „NBA Draft“, už D. Sabonį aukščiau pašaukti turėtų būti tik Benas Simmonsas, Brandonas Ingramas, Buddy Hieldas ir Krisas Dunnas.

Sporto žurnalistikos gigantė ESPN lietuviui prognozuoja 14-tąjį šaukimą.

„Draft Express“ D. Saboniui šiuo metu prognozuoja 19-ąjį šaukimą, o NBA „Mock Draft“ sąrašuose jis yra netgi 9-oje pozicijoje ir siejamas su Toronto „Raptors“ klubu.

„Kovo beprotybėje“ D. Sabonis vidutiniškai rinko po 19,6 taško, atkovojo po 14,3 kamuolio, atliko po 2,6 rezultatyvaus perdavimo ir blokavo po 3,3 metimo.

Apsispręsti dėl dalyvavimo šio sezono NBA naujokų biržoje D. Sabonis gali iki balandžio 23 dienos. Kadangi NCAA jam liko rungtyniauti dar du sezonus, automatiškai į paraiškas jis įtrauktas nebus.

Gonzagos „Bulldogs“ komanda ir D. Sabonis iš šio NCAA sezono pasitraukė aštuntfinalio etape, kuriame apmaudžiai nusileido Sirakūzų krepšininkams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)