Pirmosios finalo rungtynės šiandien vyks Tartu mieste. Mačo tiesioginės transliacijos pradžia per „Viasat Sport Baltic“ – 18.25 val. Atsakomoji dvikova bus žaidžiama Šiauliuose balandžio 6 dieną.

Šiauliečiai BBL čempionato nugalėtojais tapo pernai ir užpernai. Jie tada finalo serijose atitinkamai įveikė Ventspilio ir Prienų ekipas.

„Mes esame panašaus lygio komandos. Varžovai turi neblogo lygio legionierių iš JAV – puolėją Brianą Harperį. Žabą gerai pažįstame nuo to laiko, kai jis žaidė „Lietkabelyje“. Tai individualiai pajėgus krepšininkas, kuris gali nulemti rungtynių baigtį. Petrukonio vaidmuo Estijos komandoje ne toks svarbus. Problema ta, kad beveik neturėjome laiko ruoštis BBL finalui“, – sakė „Šiaulių“ treneris Gediminas Petrauskas.

„Rock“ krepšininkai BBL finale rungtyniaus pirmą kartą. Jie, kaip ir šiauliečiai, šį sezoną į Baltijos lygos pirmenybes įsitraukė nuo aštuntfinalio – reguliariajame čempionate nežaidė. Pirmajame atkrintamųjų varžybų etape Saulės miesto klubas eliminavo Piarnu krepšininkus iš Estijos, antrajame – Jekabpilio komandą iš Latvijos, o pusfinalyje – Panevėžio „Lietkabelį“.

„Rock“, kurį treniruoja buvęs Kauno „Žalgirio“ snaiperis Gerdas Kullamae, aštuntfinalyje pranoko Kazachstano „Barsy“ klubą, ketvirtfinalyje – Liepojos krepšininkus, o pusfinalyje – Valmieros ekipą.

„Viasat Sport Baltic“ kanalas parodys ir mažojo finalo seriją, kurioje kovos „Lietkabelis“ ir „Valmiera“. Trečiadienį tiesioginės transliacijos iš Latvijos pradžia – 18.25 val. Revanšo mačas vyks balandžio 5-ąją Panevėžyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)