D. Motiejūnas mačą pradėjo starto penkete ir per 18 minučių surinko 9 taškus (1/5 dvitaškis, 2/5 tritaškiai, 1/4 baudos), atkovojo 3, perėmė 1 kamuolį, atliko 1 rezultatyvų perdavimą, 1 kartą suklydo ir 2 sykius prasižengė. Lietuvis ketvirtame kėlinyje, kai ir sprendėsi dvikovos nugalėtojas, ant parketo nebepasirodė.

Iki trečio kėlinio pabaigos likus žaisti kiek daugiau nei 2 min. D-Mo gynyboje susidūrė su Gordonu Haywardu ir nugara trenkėsi į krepšinio stovo apsaugą. Nors panašu, kad nieko rimtesnio nenutiko, mūsiškis daugiau nebežaidė.

Itin svarbią pergalę „Jazz“ ekipai, kuri antro kėlinio pabaigoje atsiliko net 18 taškų skirtumu (29:47), atnešė Derricko Favorso du taškai iš po krepšio likus žaisti 1,6 sek. Tiesa, tiek „Rockets“ krepšininkai, tiek treneris J. B. Bickerstaffas apeliavo į teisėjus dėl puolėjo prieš tai galimai užmintos galinės linijos, o Jameso Hardeno iš tritaškio zonos aidint sirenai paleistas kamuolys atsitrenkė į lanką.

Jutos atstovai Vakarų konferencijoje pakilo į aštuntą poziciją ir nubloškė Hjustono vyrus į devintąją.

„Rockets“: Jamesas Hardenas 26 (10 rez. perd., 8 per. kam.), Trevoras Ariza 12, Clintas Capela, Michaelas Beasley ir Corey Breweris po 10, Donatas Motiejūnas 9 taškai.

„Jazz“: Gordonas Haywardas 22, Derrickas Favorsas 17 (15 atk. kam.), Shelvinas Mackas 16, Trevoras Bookeris 10, Raulis Neto 9 taškai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)