FIBA antradienį oficialiai paskelbė, kad jeigu federacijos toleruos klubų dalyvavimą Eurolygos rengiamoje Europos taurėje, nukentėti gali ir nacionalinės rinktinės – jos gali būti išbraukiamos iš Europos čempionatų dalyvių sąrašų.

Norėdama išvengti sankcijų, Italijos federacija savo sprendimą atsiriboti nuo šalies čempionato argumentuoja pastarosios įsipareigojimų pažeidimu.

Pati „Legabasket“ pareiškė nesuprantanti, kokiu tikslu federacija nutraukė iki 2017 metų birželio 30 dienos galiojančią sutartį ir prisipažino, jog taip pat palaiko naujai organizuojamą Čempionų lygos turnyro projektą, bet negali suprasti, kodėl FIBA stengiasi suvaržyti komandų laisvę rinktis.

Lietuvos krepšinio federacija (LKF) savo sprendimą žada priimti tik po mėnesio – balandžio 26 d. vyksiančiame vykdomojo komiteto posėdyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją