Skelbiama, kad vasarą laisvuoju agentu tapsiančiam M. Kuziminskui „Darussafaka“ siūlo 800 tūkst. eurų atlyginimą per sezoną. Ir ši suma – jau atskaičius mokesčius. Šis turkų klubas kitam sezonui jau turi garantuotą vietą Eurolygoje (gavo vardinį kvietimą).

Pats M. Kuzminskas jau kurį laiką svajoja save išbandyti NBA, iš kurios jau taip pat sulaukė susidomėjimo. Rimčiausiu kandidatu yra laikomas Bostono „Celtics“ klubas, kuriame skautu dirba Lietuvos rinktinės narys Benas Matkevičius.

Pats Europos vicečempionas naują savo darbovietę pasirinkti veikiausiai norės iki pirmosios rinktinės stovyklos, kuri Palangoje turėtų būti rengiama birželio pabaigoje.

„Manau, kad jis norėtų pakilti į aukštesnį lygį. Jeigu NBA komanda juo susidomėtų be vasaros lygų, tai būtų jo svajonės išsipildymas. O jeigu ne, tai aš pats jaučiu, kad jis turėtų keltis į elitinę Eurolygos komandą“, – prieš pusantro mėnesio, po atsilankymo pas Mindaugą, Krepšinis.lt pasakojo jo brolis Saulius Kuzminskas.

Šiemet žibantis M. Kuzminskas žaidžia savo geriausią sezoną Malagoje, tačiau dažnai iš Joano Plazos nesulaukia tiek žaidimo laiko, kiek pats norėtų.

Eurolygoje per 21 minutę šoklusis puolėjas renka 12,7 taško, o Ispanijos ACB lygoje – 9,7 taško per 19 minučių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)