Nors R. Fernandezas jau savaitę treniruojasi visa jėga ir netgi galėjo įžengti į aikštę mače su Maskvos CSKA, „Real“ vyriausiasis treneris Pablo Laso nusprendė dar palaukti.

Atakuojančio gynėjo sugrįžimas prognozuojamas šį sekmadienį ACB lygos rungtynėse su „Andorra“ komanda.

Dėl vaidybos aikštelėje pagarsėjęs R. Fernandezas yra ypatingai nemėgstamas Kaune. Čia prieš trejus metus su ispanu susikivirčijo Lietuvos krepšiniui prijaučiantys broliai Maciai.

Praėjus vos mėnesiui po Lietuvos pilietybės įgijimo, Maciai „pasižymėjo“ po Kaune vykusių Eurolygos rungtynių: ispanui trenkė Nauris.

Abu mušeikos tąkart buvo gerokai įkaušę, o „Žalgiris“, iš Eurolygos gavęs 25 tūkst. eurų baudą, uždraudė Maciams lankytis arenoje. Pati lyga – į visus ULEB organizuojamus renginius.

Broliai buvo užsidegę atiduoti skolą „Žalgiriui“, tačiau ji iki šiol taip ir nėra sugrąžinta.

Prieš kelias dienas broliai Maciai vėl prisiminė R. Fernandezą ir originaliai jį „pasveikino“ su incidento Kaune trejų metų „sukaktimi“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)