Primename, kad „Pistons“ mainų pabaigoje lietuvį pasikvietė pas save, tačiau po medicininės patikros pareiškė, kad juos neramina jo nugaros būklė, todėl atšaukė jau įvykusius mainus.

Paradoksas, tačiau į Hjustoną grįžęs D-Mo nuo to laiko jau sužaidė penkerias rungtynes, iš kurių – trejas starto penkete.

Pats D. Motiejūnas taip pat yra nusivylęs tokia įvykio baigtimi, nes ji gali atsiliepti jo vertei vasarą, kai jis taps apribotu laisvuoju agentu, todėl konsultuojasi su teisininkais dėl tolesnių veiksmų.

„Medicininė apžiūra yra juokingas dalykas, paprasčiausiai komandos daktaras pasako, ar tu praėjai, ar ne, nors iš tikrųjų jis gali tavęs net netikrinti. Tos 48 valandos realiai leidžia komandai apsispręsti, ar ji nori žaidėjo, ar ne. Pasakė, kad nepraėjau medicininės apžiūros, nors iš tikrųjų aš tą pažiūrą praėjau ir prieš tai jau žaidžiau. Mane tiesiog „išdūrė“ ir taip yra. Trauma buvo pretekstas atsisakyti mainų. Jie apsigalvojo“, – portalui basketnews.lt piktinosi D. Motiejūnas.

Tuo metu „Pistons“ vyriausiasis treneris Stanas Van Gundy atmetė tokius kaltinimus ir pareiškė, kad po apžiūros medikai nusprendė, kad rizika pasilikti D-Mo yra per didelė.

D. Motiejūno atstovai teigia, kad S. Van Gundy turėjo susilaikyti nuo tokio viešo komentaro apie žaidėjo sveikatos būklę, tuo labiau, jei jis neatitinka tikrovės.

Pastarosios nakties D-Mo žaidimo epizodai:

Daug triukšmo sukėlęs D. Motiejūno interviu:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)