Rungtynės prasidėjo atkaklia kova, o ilgą laiką atsiliekančiųjų vaidmenyje buvę Tomo Pačėso auklėtiniai svarstykles savo naudai persvėrė tik antro kėlinio viduryje. Bet iniciatyvos perimti ir atitrūkti niekaip nepavyko – po 30 žaidimo minučių sostinės ekipa pirmavo tik 5 taškais – 59:54.

Vis tik lemiamą ketvirtį spurtu 18:3 pradėjęs „Lietuvos rytas“ galiausiai susikrovė tokią persvarą (77:57), kuri jau nebeleido svečiams iš Kėdainių net pagalvoti apie kovą dėl pergalės.

Saugumą pajutęs T. Pačėsas ant parketo pirmą kartą išleido ir A. Jomantą, kuris per 5 žaidimo minutes spėjo pelnyti 2 taškus (1/2 dvit.), atkovojo kamuolį, kartą pažeidė taisykles ir surinko 1 naudingumo balą.

Vilniečiai „Tete-a-Tete Casino-LKL“ čempionate ir toliau rikiuojasi antri, o kėdainiečiai – priešpaskutiniai – devinti.

„Lietuvos rytas“: Artūras Gudaitis 16 (11 atk. kam.), Gediminas Orelikas (9 atk. kam., 5 rez. perd.) ir Deividas Gailius po 12, Adas Juškevičius 11, Marius Runkauskas ir Mindaugas Lukauskis po 8 taškus.

„Nevėžis“: Tayloras Kingas 18, Mindaugas Kupšas 16 (8 išpr. praž.), Ernestas Ežerskis 13, Darius Gvezdauskas ir Aidas Viskontas po 6 taškus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)