Į aistrų sūkurį 25-erių D. Cousinsas pateko net du kartus. Vieną sykį, dar pačioje rungtynių pradžioje, jis susistumdė su Oklahomos „Thunder“ superžvaigžde Kevinu Durantu, o rungtynėms jau besibaigiant aukštaūgis vos neišsiliejo ant varžovų puolėjo Steveno Adamso.

Po grumtynių po krepšiu D. Cousinsas koja užsikabino už gulinčio varžovo ir įtūžo – savo emocijas jis pademonstravo grėsmingu rankos mostu, imituojančiu smūgį varžovui.

Tiesa, tuo viskas ir pasibaigė. Lygiai taip, kaip ir 2014-ųjų pasaulio čempionate Ispanijoje, kuomet D. Cousinsas įsivėlė į incidentą su Jonu Valančiūnu ir taip pat pademonstravo mėginimą smogti lietuviui. Tąsyk jis buvo nubaustas technine pražanga, o vėliau švaistėsi grasinimais užmušti savo oponentą.

Visgi dažniausiai D. Cousinso gąsdinimai būtent ir pasibaigia ne kokiais nors konkrečiais veiksmais, o techninėmis pražangomis. Aukštaūgis du sezonus iš eilės NBA lygoje tapo daugiausiai techninių pražangų susirinkusiu žmogumi.

Šį sezoną šios statistikos lentelės pirmąją vietą D. Cousinsas dalijasi su „Golden State Warriors“ žaidėju. Abu krepšininkai yra gavę po 13 techninių pražangų. Tiesa, D. Cousinsas jas susirinko per 48, o D. Greenas – per 57 rungtynes.

„Kings“ emocijų kupinas rungtynes pralaimėjo 116:131.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)