Skelbiama, kad mainams kelią užstojo D. Motiejūno sveikata – lietuvis nepraėjo „Pistons“ medicininės patikros, todėl „Pistons“ nedrįso rizikuoti ir išsiuntė kaunietį atgal į Hjustoną.

Detroito klubas nebuvo tikras dėl D. Motiejūno nugaros kondicijos, todėl nusprendė atlikti papildomus tyrimus. Gavęs jų rezultatas, klubas nusprendė atšaukti mainus.

„Medicininis patikrinimas yra standartinė procedūra – kiekvienas į mainus įtrauktas žaidėjas privalo būti sveikas, – situaciją komentavo „Pistons“ generalinis vadybininkas Jeffas Boweris. – Vardan žaidėjų sveikatos informacijos privatumo, tai yra viskas, ką galime pasakyti.“

Įdomu tai, kad dar prieš kelias dienas pats „Pistons“ vyriausiasis treneris Stanas Van Gundy sakė, kad 25-erių puolėjas yra visiškai sveikas ir pasirengęs rungtyniauti.

Šį sezoną D. Motiejūnas sužaidė tik 14 rungtynių, per kurias vidutiniškai pelno po 5,6 taško ir atkovoja po 2,1 kamuolio. Lietuvis taip pat žaidė NBA plėtojimosi lygoje, kur atstovavo „Vipers“ komandai.

Kartu į Hjustono ekipą su D. Motiejūnu grįžta ir M. Thorntonas, kuris dėl užsitęsusio lietuvio patikrinimo „Pistons“ komandoje taip ir nedebiutavo.

Tuo metu Detroito klubas susigrąžina naujokų biržos šaukimą ir Joelį Anthony, kuris, vos papildęs „Rockets“, buvo iškeistas į Filadelfijos „76ers“ ekipą.

Šią vasarą D. Motiejūnas taps apribotu laisvuoju agentu – lietuvis galės svarstyti visų komandų pasiūlymus, tačiau pirmenybę vis tiek turės „Rockets“ komanda.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (258)