Pranešama, kad „Pistons“ kol kas dar galutinai neištyrė D. Motiejūno nugaros, todėl vyriausiasis treneris Stanas Van Gundy paprašė NBA palūkėti dar 24 valandas, kad „Pistons“ būtų tikri dėl lietuvio sveikatos.

Visos NBA komandos turi patvirtinti mainus per artimiausias 72 valandas, tačiau, jeigu NBA nesutiktų pratęsti šio laikotarpio, mainai būtų anuliuoti ir visi krepšininkai grįžtu į savo buvusias ekipas.

Visgi tokia tikimybė yra gana maža, kadangi prieš kelias dienas pats S. Van Gundy teigė, kad dėl D. Motiejūno ir jo sveikatos yra ramus.

Pagal NBA taisykles, kol visi mainuose dalyvaujantys žaidėjai nepraeina medicininio patikrinimo, tol nė vienas iš jų negali nei treniruotis, nei žaisti naujojoje komandoje. Todėl dėl užsitęsusių D. Motiejūno tyrimų kol kas laukimo stadijoje yra ir Marcusas Thorntonas, ir Joelis Anthony.

Šį vakarą 22.30 val. „Pistons“ susitiks su Naujojo Orleano „Pelicans“ komanda.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)