Savaitės rungtynėmis paskelbtas mačas Tauragės ekipai buvo išties košmariškas. Ir ne tik todėl, kad pralaimėta rezultatu 74:87 (20:26, 12:18, 23:19, 19:24), tačiau ir dėl to, kad traumas pirmoje dalyje patyrė net du žaidėjai. Vienas geriausių lygos įžaidėjų ir pagrindinis Tauragės atakų organizatorius Vytautas Padgureckas trečią susitikimo minutę verždamasis nikstelėjo koją ir nebegalėjo tęsti mačo.

Tuo metu antro ketvirčio pradžioje vos aikštėje pasirodęs aukštaūgis Justas Petkevičius patyrė čiurnos traumą ir taip pat buvo priverstas likusį laiką rungtynes stebėti nuo suolo.

Nepaisant netekčių, tauragiškiai kabinosi į žaidimą ir būdami besivejančiųjų vaidmenyje nuolat alsavo varžovams į nugaras. Trečio ketvirčio pabaigoje ekipas teskyrė vos 3 taškai (58:55). Tačiau netrukus surengta šeimininkų atkarpa 8-0 galutinai įvarė svečius į neviltį. Ketvirtame ketvirtyje skirtumas išaugo iki 16 taškų ir tai reiškė antrą Akmenės krepšininkų pergalę prieš principinius varžovus šiame sezone.

Rezultatyviausi nugalėtojų gretose buvo Antanas Bertašius (21 tšk.), Mantas Košelis (17 tšk.) ir Nerijus Mika (16 tšk.).

Tauragės komandoje išsiskyrė 22 taškus surinkęs Liudas Radavičius ir 16 įmetęs Paulius Parachomikas.

Tauragės krepšinio klubas su 22 pergalėmis ir 5 pralaimėjimais šiuo metu užima antrą vietą, tačiau dar gali ją prarasti. Ant kulnų tauragiškiams lipa Kauno KTU (21-7) ir Klaipėdos LCC tarptautinis universitetas (20-5).

Pagal RKL čempionato nuostatus, pirmos 4 reguliariojo sezono komandos pateks tiesiai į ketvirtfinalio etapą. Tuo metu 5-12 vietas užėmusios ekipos grumsis atrankos varžybose.