Sensaciją La Korunjijos mieste vykusiose ketvirtfinalio rungtynėse pateikė Bilbao „Dominion Basket“ krepšininkai, 73:72 (20:18, 20:19, 15:18, 18:17) nugalėję viena iš varžybų favoričių laikytą „Barcelona“ ekipą.

Tiesa, situacija galėjo pakrypti ir visiškai kita linkme. Bilbao komandai pirmaujant 73:71 ir likus žaisti 3 sek., T. Šležas užsidirbo nesportinę pražangą. Atrodė, kad pergalė slysta iš rankų, bet A. Tomičius realizavo tik vieną baudą, o progą papildomą ataką rengti gavusi „Barcelona“ kamuolį prarado.

Rezultatyviausias nugalėtojų gretose buvo 18 taškų pelnęs Alexas Ruoffas, 15 taškų pridėjo veteranas Axelis Hervelle, 12 – Alexas Mumbru. Komandos naujokas T. Šležas ant parketo praleido 12 min., tačiau taškų nepelnė, nepataikė vienintelio mesto dvitaškio, kartą suklydo, 4 sykius prasižengė ir surinko -4 naudingumo balus.

Pralaimėjusiems 14 taškų pelnė Bradas Olesonas, 11 – Justinas Doellmanas.

Kitame ketvirtfinalio etape vėlų ketvirtadienio vakarą užfiksuotas ir dar vienas netikėtumas – Valensijos „Basket“ 78:83 nusileido Las Palmo „Gran Canaria“ komandai.

Penktadienį ketvirtfinaliuose kausis:

Madrido „Real“ – Fuenlabrados „Montakit“

Obradoiro „Rio Natura Monbus“ – Vitorijos „Laboral Kutxa“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)