Sėkmingiausiai nugalėtojų gretose (31 min. 01 sek.) žaidusio E. Žabo sąskaitoje – 21 taškas, 3 po krepšiais atkovoti kamuoliai, 6 rezultatyvūs perdavimai, klaida ir 3 pražangos. Evaldas Žabas pataikė 1 tritaškį iš 6, 8 dvitaškius iš 10 ir realizavo abu baudų metimus.

Taip pat starto penkete žaidęs (27:36) K. Petrukonis pelnė 6 taškus, po krepšiais sugriebė 17 (3 – puolime) kamuolių, atliko rezultatyvų perdavimą, blokavo varžovo metimą, keturissyk suklydo bei triskart prasižengė. Karolis Petrukonis pataikė 2 dvitaškius iš 6 ir realizavo 2 baudų metimus iš 4.

15 taškų prie pergalės prisidėjo Tanelis Kurbas, 13 – Robinas Kivis.

Aikštelės šeimininkų gretose rezultatyviausiai rungtyniavo Siimas–Markusas Postas (14 tšk.) ir Kristianas Kullamae (11 tšk.).

Devynių komandų turnyre pirmauja pergalingai žaidžianti Talino „BC Kalev-Cramo“ (14/0) ekipa, Dominyko Milkos atstovaujama Talino „TLÜ-Kalev“ (11/8) komanda užima ketvirtą vietą, o PernuPärnu Sadam“ (8/10) klubas su Pauliumi Petrilevičiumi – šeštoje pozicijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją