Pagrindiniu renginio akcentu tapo Gintaro Šavelos ir Tomo Keršio treniruojamos „SKL rinktinės“ ir Vilniaus „Lietuvos ryto“ legendų, kurių gretose žaidė ir dabartinis komandos treneris Tomas Pačėsas, akistata.

Daugelis tikėjosi, kad jauni, ambicingi ir mėgėjų krepšinyje savo vertę spėję įrodyti krepšininkai mes rimtą iššūkį LKL krepšininkams. Vis tik Arno Kazlausko ir Rolando Jaručio vedamos „Lietuvos ryto“ legendos greitai atitrūko nuo varžovų ir dvikovos pusiaukelėje įgijo dviženklę persvarą (46:29).

Antroje susitikimo dalyje SKL rinktinė pagyvino žaidimą bei pademonstravo ne vieną gražų dėjimą, tačiau nuaidėjus finalinei sirenai užtikrintą pergalę rezultatu 72:53 šventė didesnę patirtį išnaudojusi „Lietuvos ryto“ legendų ekipa.

Naudingiausiu dvikovos žaidėju buvo pripažintas R. Jarutis, kuris ne tik žaidė rezultatyviai, bet ir padėjo rungtynėse sukurti pozityvią bei šventišką nuotaiką.

Nugalėtojų komandą į pergalę vedė Arnas Kazlauskas, pelnęs 16 taškų ir atkovojęs 10 atšokusių kamuolių. Jam puikiai talkino Andrius Giedraitis, Rolandas Jarutis bei Sandis Buškevic pridėję po 12 taškų.

„SKL rinktinės“ gretose išsiskyrė Ričardas Prybylskis įmetęs 11 taškų, nė vieno dvitaškio neprametęs Gabrielius Ramonas pridėjo 8 taškus.

Ši šventė buvo jubiliejinio, dvidešimtojo, Plasta-Sostinės krepšinio lygos sezono dovana savo dalyviams.
Rolandas Jarutis
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)