Marijampolės krepšininkai šį trofėjų iškovojo antrąsyk iš eilės.

Rungtynių pradžioje „Mažeikiai“ žaidė aktyviau ir greitai išsiveržė į priekį. Jų persvara buvo pasiekusi 10 taškų. Tačiau po didžiosios pertraukos padėtis pasikeitė, ir Marijampolės ekipa vieną atkarpą laimėjo 10:0 ir išsiveržė į priekį 53:46.

Paskutinį ketvirtį virė įnirtinga kova, tačiau „Sūduva-Mantinga“ nebepaleido iniciatyvos.

Nugalėtojus į priekį vedė puolėjas Gintautas Matulis, įmetęs tris labai svarbius tritaškius iš 5 ir realizavęs visus 9 baudų metimus. Iš viso jis pelnė 22 taškus.

Pralaimėjusiems 17 taškų pelnė Evaldas Šaulys.

Naudingiausiu „Mažeikių“ žaidėju išrinktas Darius Pakamanis, „Sūduvos-Mantingos“ – G. Matulis.

Trečią vietą LKF taurės turnyre užėmė Klaipėdos LCC tarptautinio universiteto ekipa, mažajame finale 98:82 (15:15, 26:25, 29:21, 28:21) įveikusi „Tauragės“ krepšinio klubą.

LCC komandoje rezultatyviausiai žaidė Vincentas Aleksandravičius, įmetęs 23 taškus (4/9 tritaškių). Pralaimėjusiems 21 tašką pelnė Liudas Valantinas.

Tarp rungtynių vyko atkaklus snaiperių konkursas, kuriame net kelis kartus prireikė pakartotinos serijos metimų. Finale susikovė žinomo krepšininko Gintaro Einikio sūnus Aidas Einikis iš Klaipėdos „Nafta-Uni-Akvaservis“ klubo ir „Mažeikių“ krepšininkas Šarūnas Vingelis. Laimėjo A. Einikis, aplenkęs varžovą vienu tašku – 22:21.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją