„Andrejaus Urlepo auklėtiniai pasižymi kovingumu ir tai ne sykį įrodė. Praeitą kartą „Lietuvos rytui“ prieš juos pasisekė laimėti tik po pratęsimo, todėl iš varžovų tikimės aršios kovos. Žinoma, tuo pačiu turėsime atsakyti ir mes“, – komandos vairininką citavo oficiali klubo svetainė.

„Alytaus komandoje yra daug patyrusių krepšininkų: Giedrius Gustas, Linas Lekavičius, Arvydas Eitutavičius, Julius Jucikas, kuris norės parodyti savo gerąsias puses.

„Dzūkijos“ ekipoje taip pat žaidžia 217 cm ūgio Tomas Urbonas, sunkusis krašto puolėjas Jeffrey Robinsonas, puikus snaiperis Simonas Serapinas. Visi jie yra patyrę ir žino, kaip žaisti. Pirmoje sezono pusėje „Dzūkija“ atrodė nekaip, tačiau dabar pajautė komandinę dvasią, susižaidė ir demonstruoja neblogo lygio krepšinį. Tikimės sunkios kovos“, – kalbėjo T. Pačėsas.

Anot trenerio, klubo naujokams Kendrickui Brownui ir Adamui Lapetai dar trūksta laiko, kad visiškai įsilietų į komandos taktines schemas.

„Mūsų naujokams dar stinga bendro supratimo ir detalių atidirbimo. Tačiau daug treniruojamės ir negaliu skųstis žaidėjų darbštumu. Jei sugebėsime perkelti susikaupimą ir treniruočių darbą į rungtynes, vaizdas turėtų pasikeisti“.

Akistatą tarp „Dzūkijos“ ir „Lietuvos ryto“ sekmadienį nuo 19 val. tiesiogiai transliuos DELFI TV.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)