Tai buvo jau šešiolikta iš eilės žalgiriečių nesėkmė prieš armiečius stipriausiame Europos turnyre.

Po skaudaus pralaimėjimo vyriausiasis „Žalgirio“ treneris 39-erių metų Šarūnas Jasikevičius neslėpė nusivylimo.

„Labai gaila, kad nepavyko sukurti intrigos. Noriu padėkoti sirgaliams, kurie užpildė areną, bet jei mes atsiliekame tai ir sirgaliams sunku. Apie varžybas sunku kalbėti. Mažiau kovėmės nei planavome.

Prieš tokias komandas mes parodėme, kad galime kažką atlikti, bet per mano darbo mėnesį dar neradau kelio pakeisti žaidėjų mentalitetą. Tai ne tik krepšinis – tai didelis darbas ir kova. Šioje vietoje aš kažkur nedadirbu. Su tokiomis Europos elito komandomis mes galime žaisti geriau“, – teigė „Žalgirio“ strategas Š. Jasikevičius.

Po triuškinamos pergalės CSKA atstovai išliko mandagūs.

„Žinojome, ko tikėtis Kaune. Džiaugiuosi, kad šiandien rungtyniavome gerai ir pasiekėme pergalę“, - teigė CSKA aukštaūgis Joelis Freelandas.

„Sveikinu savo komandą su puikia pergale. Gerbiame „Žalgirį“. Analizavome kauniečių žaidimą, ypač žaidžiant namuose, kur sirgaliai suteikia papildomų jėgų. Tačiau šiandien pavyko „Žalgirį“ sustabdyti ir tuo džiaugiuosi“, - spaudos konferencijoje kalbėjo CSKA strategas Dimitris Itoudis.

Tuo tarpu „Žalgirio“ stovykloje nuotaikos buvo priešingos.

„Nežinau, kas nutiko. Ruošėmės kaip ir visoms rungtynės, tačiau... Nereikia ieškoti pasiteisinimų, tiesiog darėme per daug klaidų, prastai gynėmės, kova dėl kamuolių, sprendimai. Prastos rungtynės. Blogai. Treniruojamės gerai, tačiau į rungtynėse nepavyksta perkelti gero žaidimo. Reikia žiūrėti rungtynes ir analizuoti klaidas“, – teigė Paulius Jankūnas.

„Sužaidėme tragiškai. Varžovas buvo visa galva aukščiau. Jie primetė mums savo taisykles, pagal kurias mes ir žaidėme – nieko negalėjome padaryti. Jų ir biudžetas didesnis, bet ir atvyko su daug didesniu noru žaisti“, – kalbėjo Edgaras Ulanovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (170)