Šį sezoną 213 cm ūgio vidurio puolėjas per NBA rungtynes vidutiniškai pelno po 16,7 taško, atkovoja po 10,9 kamuolio ir atlieka po 3,2 rezultatyvaus perdavimo.

Nepaisant to, ispanas nesulaukė pakankamai sirgalių balsų, kad būtų išrinktas į Rytų komandos starto penketą, o vėliau jį ignoravo ir naujasis Klivlando „Cavaliers“ treneris Tyronnas Lue, nusprendęs nepasirinkti aukštaūgio tarp atsarginių komandos krepšininkų.

„Tai yra keista, tačiau tokia realybė. Visuomet kai kurie žaidėjai patenka į dvyliktuką, o kai kurie lieka už jo ribų. Tačiau faktas, kad mano pasirodymas šiame sezone yra vertas to, kad būčiau tarp geriausių Rytų konferencijos krepšininkų“, – Ispanijos žiniasklaidai pareiškė dukart NBA čempionas.

Anot jo, reikia pasistengti užsimerkti prieš šį akibrokštą. „Bet kuriuo atveju, aš didžiuojuosi, kad vis dar galiu demonstruoti aukšto lygio krepšinį, – pažymėjo jis – Būnant 35-erių metų žaisti elitinio lygio krepšinį – puikus pasiekimas.“

Per savo karjerą, kuri NBA lygoje prasidėjo dar 2001 metais, P. Gasolis „Visų žvaigždžių“ rungtynėse žaidė 5 kartus. Įspūdingiausioje metuose krepšinio šventėje jis dalyvavo ir 2015-aisiais.

P. Gasolio atstovaujama Čikagos komanda NBA Rytų konferencijoje su 26 pergalėmis per 47 rungtynes šiuo metu užima 5-ąją vietą.

Toronte šiemet organizuojama NBA šventė vyks vasario 12-14 dienomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)