Štai Vilniaus „Kibirkšties“ žaidėja Gabija Meškonytė žavisi Lietuvos rinktinės įžaidėju Mantu Kalniečiu. Tuo tarpu „Utenos“ puolėja Martyna Petrėnaitė skuba į Utenos daugiafunkcinį sporto kompleksą, kai atvyksta žaisti Kauno „Žalgiris“, kadangi jai labai patinka Martynas Pocius.

Kauno „Aisčių-LSU“ atakų organizatorę Šarūnę Melinauskaitę ir jos komandos draugę Gintarę Paulauskaitę žavi dabartinis „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Šarūnas Jasikevičius. „Aisčių-LSU“ gynėja Grytė Markevičiūtė prisipažino, kad ją žavi varžovė, kurią pati sutinka aikštelėje – „Utenos“ puolėja Mantė Kvederavičiūtė.

Kauno rajono „Hoptrans-Sirenų“ žaidėja Livija Sakevičiūtė žavisi Malagos „Unicaja“ žaidėju Mindaugu Kuzminsku. Tuo tarpu Šiaulių „Šiaulių-Universiteto“ talentingąją krepšininkę Gabiją Šegždaitę žavi dabartinis Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) prezidentas Arvydas Sabonis.

LMKL žaidėjas žavi ne tik krepšininkai vyrai, bet ir aktoriai bei dainininkai. Vilniaus „Kibirkšties“ atstovė Agnė Bobinaitė žavisi atlikėju Vaidu Baumila, Marijampolės „Sūduvos“ gynėja Neringa Skadaitė – humoristu Mantu Stonkumi, o Klaipėdos „Fortūnos“ įžaidėja Agnė Černeckytė – aktore Angelina Jolie.

Apie visas LMKL krepšininkes galima sužinoti iš metinio lygos leidinio, skirto 2015–2016 metų sezonui. Kokybiškos fotografijos iš lygos specialiai užsakytų fotosesijų, dėmesys kiekvienai LMKL žaidėjai, kiekvienos krepšininkės autografas, biografija ir skambiausi laimėjimai – visa tai storame, spalvotame, o svarbiausia, įdomiame leidinyje.

Jame taip pat yra akimirkos iš praėjusio sezono uždarymo šventės ir „Visų žvaigždžių“ dienos bei įsimintiniausi kadrai iš šio sezono atidarymo.