Vasario 5—6 dienomis Palangoje vyks Lietuvos krepšinio federacijos vyrų (mažosios) taurės turnyro finalo ketvertas ir Moksleivių lygos „Perlas” žvaigždžių diena.

Penktadienį vyks LKF taurės turnyro pusfinaliai, kuriuos žais „Mažeikiai” (Nacionalinė krepšinio lyga, NKL) ir „Tauragė” (Regionų krepšinio lyga, RKL) bei Marijampolės „Sūduva-Mantinga” (NKL) ir Klaipėdos LCC universitetas (RKL).

Šeštadienį jau nuo 11.30 val. Palangos arenoje prasidės didžiausia Lietuvoje moksleivių krepšinio šventė – MKL „Perlas” žvaigždžių diena. Jos metu savo sugebėjimus demonstruos geriausi šalies jaunieji krepšininkai.

Žiūrovus linksmins vieni garsiausių Lietuvos hiphopo muzikos atlikėjai Svaras ir DJ Mamania, pristatantys jau penktus metus skaičiuojantį išskirtinį projektą „Gatvės Lyga Soundsystem”. Daugybėje sporto renginių koncertavęs duetas klausytojams miksuoja žinomus ir naujus garso takelius, o Svaras prisitaiko ir improvizuoja pagal muziką.

Drauge su šiais atlikėjais šventinę nuotaiką kurs Klaipėdos šokių studija „Intrus” ir Palangos šokių studija „Palangos vėtrungė”. Pertraukėlių metu šoks viena garsiausių Europoje sporto šokėjų grupė „Leader Dance” iš Klaipėdos.

Be įvairių MKL „Perlas” žvaigždžių dienos konkursų ir varžybų žiūrovų laukia unikalūs konkursai. Prieš LKF taurės turnyro mažąjį finalą nuo 15 val. vyks „Mantinga” dėjimų konkursas, kuriame drauge su NKL ir RKL krepšininkais savo sugebėjimus įveikti žemės trauką demonstruos MKL atstovai.

Per pertrauką tarp LKF taurės rungtynių šeštadienį vyks „Natural Pharmaceuticals” snaiperių konkursas. Jame dalyvaus NKL ir RKL taikliarankiai.

Įėjimas į LKF taurės pusfinalius penktadienį ir MKL „Perlas” žvaigždžių dieną šeštadienį yra nemokamas. Bilietus į LKF taurės turnyro rungtynes dėl III vietos ir finalą galima įsigyti internetu www.krepsiniobilietai.lt ir Palangos universalios sporto arenos kasose nuo penktadienio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją