Vienos radijo laidos metu T. Parkeris atskleidė, kad jo žmona Axelle Francine maždaug šių metų maždaug liepos mėnesio pabaigoje ruošiasi gimdyti antrą šeimos berniuką.

Pats krepšininkas dar nėra apsisprendęs dėl žaidimo tėvynės rinktinėje ir teigia, kad vasaros planai priklausys ne tik nuo jo.

„Bus sudėtinga viską suderinti, – kalbėjo prancūzas. – Dar nepriėmiau sprendimo dėl atstovavimo nacionalinei rinktinei. Pirmiausia turiu pasikalbėti su šalies krepšinio federacija bei su žmona. Bus tikrai sunku viską suderinti dėl tokio komplikuoto tvarkaraščio.“

Visgi norint patekti į olimpines varžybas, Prancūzijos rinktinė pirmiausia turės įveikti atrankos turnyrą, kuris liepą vyks Filipinuose. Ten prancūzai B grupėje susitiks su Naujosios Zelandijos ir Filipinų rinktinėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)