Kai 2014-ųjų vasarą JAV rinktinės treniruotėje puolėjas P. George'as patyrė kraupų kojos lūžį, virš talentingo krepšininko galvos susikaupė itin tamsūs debesys. Nors 23-ejų puolėjas buvo sparčiai operuotas, prognozės buvo labai pesimistinės – kalbėta ir apie tai, kad 206 cm ūgio puolėjo karjera NBA lygoje greičiausiai jau baigta.

Tačiau įvykiai klostėsi visiškai ne taip, kaip prognozavo skeptikai. Nors praleido didžiąją dalį 2014-2015 m. sezono, dabar P. George'as yra viena ryškiausių NBA žvaigždžių. Ant kojų atsistojęs puolėjas tapo tikru Indianos „Pacers“ lyderiu, patenka į rezultatyviausių lygos žaidėjų dešimtuką ir yra išrinktas į Rytų konferencijos starto penketą Toronte vyksiančiose „Visų žvaigždžių“ rungtynėse.

Kai praėjusių metų balandį P. George'as sugrįžo ant parketo, jo pasirodymą Indianapolio arenoje su palaikymo plakatu stebėjo ir L. Ann. Praėjusią savaitę paaiškėjo, kad pornografijos žvaigždės apsilankymas rungtynėse nebuvo atsitiktinis, o pasveikusio puolėjo žaidimą ji akylai seka ir toliau.

Kaip „The Guardian“ pareiškė pati amerikietė, už neįtikėtinai greitą pasveikimą P. George'as turėtų būti dėkingas ir jai. Nors nėra nei medikė, nei psichologė, anot filmų suaugusiems aktorės, ji yra atradusi metodiką, kaip pagelbėti sunkumų prislėgtiems profesionaliems atletams. L. Ann teigimu, ji padėjo krepšininkui reabilitacijos proceso metu ir praktiškai globojo jį visą sveikimo periodą.

Visa tai – eiliniai dėmesio ištroškusios moters svaičiojimai? Būtų galima traktuoti ir taip, tačiau pastaruoju metu L. Ann sąsajos su sporto pasauliu vis didesnės. Nusprendusi keisti savo gyvenimo būdą, aktorė visa galva pasinėrė į sporto pasaulį. Pirmasis bandymas nebuvo sėkmingas – ji vieną dieną pavėlavo pateikti paraišką darbui NBA padalinyje. Tačiau netrukus pasiekė savo – radijo stotis Sirius XM moterį priėmė dirbti sporto laidų vedėja.

Du kartus per savaitę ji veda laidą apie sporto „Fantasy“ lygų pasaulį, kurioje analizuoja amerikietiško futbolo ir krepšinio žaidėjų vertę, kreipia dėmesį į statistinius faktus ir duoda patarimų žaidimo dalyviams. Visa tai moteris daro su gera humoro doze. Praėjusią savaitę Ann atspėjo dviejų amerikietiško futbolo rungtynių baigtis, nors nė vienose iš jų nugalėtojas nebuvo akivaizdus. Nepaisant to, krepšinis jai išlieka prioritetu. Anot L. Ann, su šia sporto šaka ji glaudžiai susijusi nuo pat vaikystės.

„Mano mama buvo didelė krepšinio fanė. Vaikystėje ji mane vesdavosi į kiekvienas Lafayette koledžo komandos namų rungtynes, buvo ir tarsi šios komandos mama – gamindavo maistą, kad svečių ekipos žaidėjai turėtų šiltą vakarienę. Tokia praktika yra taikoma koledžų krepšinyje.
Mes ateidavome į areną dar niekam neprasidėjus, galėdavome stebėti komandų apšilimą. Mes valgydavome su krepšininkais po rungtynių. O sekmadieniais su tėčiau aš žiūrėdavau futbolą. Visgi, girdėdama krepšinio batelių garsą arenoje, aš tiesiog įsielektrinu – tai mano kraujyje“, – pasakojo L. Ann.

Anot amerikietės, sportas ją išgelbėjo nuo „nuėjimo klystkeliais“ – nuo narkotikų, išgėrinėjimų už vairo.

„Žinios apie sportą man leido palaikyti pokalbius su įvairiais žmonėmis kelionių metu. Žmonės jaučiasi labai patenkinti, kai tu atvyksti į jų miestą ir gali pasididžiuoti žiniomis apie krepšinį. Tai netgi atitolindavo klausimą apie seksą, kai vaikinai suprasdavo, kad su mergina gali pasikalbėti apie sportą“, – pažymėjo ji.

Anot L. Ann, per savo gyvenimą ji yra padėjusi visai grupei garsių sportininkų, tarp kurių buvo ir keletas Niujorko „Knicks“ žaidėjų. Visgi iki šiol krepšininkų pavardes ji laiko paslaptyje, kadangi bendravimas su suaugusiųjų filmų žvaigžde galėtų pakenkti jos reputacijai. Manoma, kad vienas iš šių neįvardintų žaidėjų buvo Carmelo Anthony.

„Krepšinis – vienas svarbiausių aspektų mano gyvenime. Savo namuose aš turiu Michaelo Jordano marškinėlius, pakabintus virš židinio“, – teigė L. Ann.

@daddyfer80 Happy 36th Birthday!!!! pic.twitter.com/G8UfPoCqjH— Lisa Ann (@thereallisaann) January 7, 2016

Thank you all for such a fun night with you! Sweet dreams tweeters, maybe I will visit your dreams, looking like pic.twitter.com/XwVUKQ1EJ3— Lisa Ann (@thereallisaann) January 6, 2016

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (87)