Žalgiriečiai nuo pat susitikimo pradžios parodė, jog nėra linkę juokauti ir prabėgus 4 minutėms jau pirmavo 11:2. Nors „Neptūnas“ rodė atsigavimo ženklus (11:18), per likusias 2 minutes „Žalgiris“ į savąjį krepšį praleido vos 2 taškus, o pats pelnė 10 bei po pirmųjų dešimties žaidimo minučių jau pirmavo solidžiai – 28:13.

Antrajame kėlinyje Šarūno Jasikevičiaus auklėtiniai nemažino apsukų bei prabėgus 4 minutėms susikrovė jau 20 taškų persvarą – 36:16. „Neptūnas“ galiausiai sugebėjo sužaisti sėkmingą atkarpą ir taip sumažinti atsilikimą – 27:40. Vis dėlto „Žalgiris“ atsakė 7 taškais iš eilės bei susigrąžino pranašumą – 47:27. Per likusį laiką situacija nepasikeitė – 49:29.

Po didžiosios pertraukos „Neptūnas“ 6 minutes nesugebėjo įmesti nė taško, o tuo pasinaudojęs „Žalgiris“ savo persvarą padidino dar 14 taškų – 63:29. Kauniečiai, pamatę jog jau talžo varžovus, galbūt kiek atleido vadeles ir tuo pasinaudoję svečiai sugebėjo iki kėlinio pabaigos sušvelninti deficitą – 42:68.

Paskutinės dešimt žaidimo minučių tebuvo formalumas, kurių metu „Žalgiris“ tik dar labiau padidino savo persvarą ir į savo sąskaitą įsirašė lengvą pergalę.

„Žalgiris“: Edgaras Ulanovas 17 tšk. 9 atk. kam., Brockas Motumas 14 tšk., Paulius Jankūnas 11 tšk., Lukas Lekavičius ir Ianas Vougioukas po 10 tšk., Renaldas Seibutis ir Martynas Sajus po 8 tšk.

„Neptūnas“: Danielis Ewingas 11 tšk., Arvydas Šikšnius ir Arnas Butkevičius po 10 tšk., Travisas Baderis 8 tšk.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (199)