Startas. „Vytautas“ galingai pradėjo rungtynes spurtu 15:0. Pasvaliečiai pirmuosius taškus pelnė tik penktąją mačo minutę. Tiesa, iki pirmojo kėlinio pabaigos „Pieno žvaigždės“ sumažino atsilikimą iki 17:23. 12-ąją minutę rezultatas jau buvo lygus (28:28).

Svarstyklės. Permaininga kova vyko iki ketvirtojo kėlinio vidurio. „Pieno žvaigždės“ spurtavo 8:0 ir likus žaisti 4 minutes atitrūko 74:65. Prieniškiai nepasidavė. Jie pavijo Pasvalio klubą ir paskutinę minutę išsiveržė į priekį 77:76.

Kulminacija. Kovingai sužaidęs Steponas Babrauskas sugriebė kamuolį po netaiklaus metimo ir išgelbėjo „Pieno žvaigždes“ nuo rimtų nemalonumų. Išprovokavęs pražangą jis sugrąžino svečiams minimalią persvarą 78:77. Vis dėlto „Vytautas“ surezgė rezultatyvią ataką ir „Pieno žvaigždėms“ išsigelbėti paliko 27 sek. (79:78).

Pasitaisė. Derrickas Low suklydo lemiamoje atakoje, bet „Pieno žvaigždės“ prasižengė prieš prastai baudas metantį Vaidą Čepukaitį. „Vytauto“ vidurio puolėjas pataikė vieną baudą iš dviejų (80:78). Pasvaliečiams liko 11,7 sek. Šį kartą D.Low tapo komandos gelbėtoju. Jo reidas baigėsi rezultatyviai ir likus rungtyniauti 4,7 sek. rezultatas buvo lygus 80:80. Minutės pertraukėlė rezultatyvios atakos sukurti nepadėjo. Pratęsimas.

Pratęsimas. Per papildomą rungtynių atkarpą kova vyko taškas į tašką. Svečių entuziazmą numalšino Laimono Kisieliaus tritaškis. Likus žaisti pusantros minutės jis atitolino „Vytautą“ 90:86 ir išsaugojo šeimininkams pergalę. Netrukus tas pats L.Kisielius dvitaškiu su pražanga padėjo tašką (92:86).

Lyderis. Tai buvo fantastiškos L.Kisieliaus rungtynės. Net 42 minutes aikštėje praleidęs „Vytauto“ puolėjas pelnė 27 taškus, atkovojo 8 kamuolius ir atliko 9 rezultatyvius perdavimus.

„Vytautas“: Laimonas Kisielius 27 (8 atk. kam., 9 rez. perd.), Vaidas Čepukaitis ir Vilmantas Dilys po 16, Paulius Ivanauskas 11, Vytautas Šulskis 10.

„Pieno žvaigždės“: Žygimantas Skučas 19, Derrickas Low ir Giedrius Staniulis (9 atk. kam.) po 15, Steponas Babrauskas 14.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)