„Su Rusijos krepšinio federacija D. Blattą sieja tik draugystė. Jokių sutarčių, jokių kontraktų, jokių piniginių planų mes neturime. Jis tiesiog mums padeda ir padės patarimais“, – pareiškė A. Kirilenka.

Garsiausias Rusijos krepšininkas pažymėjo, kad su D. Blattu konsultuojasi jau kurį laiką.

„Taip, mes kalbamės. Tai nereiškia, kad jis nuolatos skambina. Aš pats jam skambinu ir prašau praktinių patarimų. O visa kita, ką apie mūsų santykius skelbia žiniasklaida, tėra spekuliacijos“, – pažymėjo A. Kirilenka.

Primename, kad D. Blattas Klivlando klubui vadovavo nuo 2014-ųjų sezono pradžios ir iš karto su komanda nužygiavo iki NBA superfinalo.

Visgi praėjusią savaitę treneris buvo netikėtai atleistas. Manoma, kad toks buvo ryškiausios klubo žvaigždės LeBrono Jameso reikalavimas, nors pats amerikietis tokių kaltinimų kratosi.

Nuo 2006 iki 2012 m. D. Blattas vadovavo Rusijos rinktinei. Jo treniruojama komanda iškovojo 2007 m. Europos čempionato auksą ir bronzą 2012-ųjų Londono olimpinėse žaidynėse.

Šiais metais naujuoju Rusijos vyrų rinktinės treneriu paskirtas Sergejus Bazarevičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją