„Įgyvendiname duotą pažadą padovanoti Lietuvos žmonėms tikrai karališką krepšinio šventę. „Kidy Tour – Karaliaus Mindaugo taurė“ įsimins ilgam ne tik LKL grandų kovomis, snaiperių ir dėjimų konkursais, bet ir šou programa. Žiūrovai išvys geriausius Lietuvos atlikėjus, parengusius specialius pasirodymus šiam turnyrui“, – teigė LKL komercijos direktorius Žygimantas Surintas.

Įspūdingiausia pramoginė programa žiūrovų lauks sekmadienį, vasario 21 dieną. „Siemens“ arena kais nuo šokių ritmų: atlikėjai „Leon Somov & Jazzu“ ir Vaidas Baumila šįkart nebus tokie lyriški, kokius esame pripratę matyti ir girdėti.

Metų pabaigoje anšlaginius koncertus didžiausiose šalies arenose surengęs Justės Arlauskaitės-Jazzu ir Leono Somovo duetas jau parengė naują, energijos kupiną programą, kurios dalį išvysime turnyro metu. Daugiau ritmo ir aštresnių garsų žada ir Vaidotas Baumila, ką tik pristatęs kojas kilnojantį šou, kuriame naujai skamba tiek gerai žinomi, tiek dar negirdėti kūriniai.

Šeštadienį, vasario 20 dieną, be įspūdingo dėjimų konkurso, žiūrovus arenoje stebins du išskirtiniai hiphopo muzikos kolektyvai – mini orkestras „Jama & W“ ir duetas „Dee & Kamy“.

Savo muzikoje pinantis hiphopo, fanko, roko ir regio garsus „Jama & W“ pagarsėjo unikaliais improvizacijos sugebėjimais. Pasirodymo „Kidy Tour – Karaliaus Mindaugo taurė“ metu grupė vėl darys tai, ką moka idealiai – įtraukti publiką. Pasitelkę vaizdo ekranus, vaikinai leis žiūrovams tapti jų koncerto dirigentais, ir tai bus dar vienas unikalus bei nepakartojamas „Jama & W“ koncertas.

Visi prisimena tuos laikus, kai krepšininkai JAV nešiojo kepurėles su hiphopo grupių pavadinimais, o šie, savo ruožtu, vilkėjo smarkiai per didelius krepšinio marškinėlius. Jauni širdyje, bet ne naujokai scenoje „Dee & Kamy“ atsigręš į tuos laikus, kai miesto muzika ir krepšinis buvo neatsiejami – jie atliks „auksinio“ hiphopo laikotarpio žinomiausių kūrinių miksą.

„Kidy TOUR – Karaliaus Mindaugo taurės“ turnyras vyks vasario 19-21 dienomis Vilniuje, kur dėl 100 tūkstančių eurų prizinio fondo kausis aštuonios geriausios „Tete-a-Tete Casino-LKL“ ekipos, o be geriausių šalies ekipų rungtynių žiūrovai taip pat išvys tradicines „LKL žvaigždžių dienos“ rungtis bei įspūdingą šou programą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)