NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynėse išvysime net tris absoliučių lygos lyderių ir čempionų titulą ginančių „Golden State Warriors“ narius: prie į Vakarų konferencijos starto penketą patekusio Stepheno Curry prisijungė Klay'us Thompsonas ir Draymondas Greenas.

Įdomu, kad nei Rytų, nei Vakarų komandose nebus nė vieno europiečio ar atstovo iš kito žemyno nei Šiaurės Amerika. Trenerių užtarimo nesulaukė ir daugybę gerbėjų balsų sulaukęs gruzinas Zaza Pačulija, kuris tarp visų Vakarų konferencijos priekinės linijos žaidėjų buvo net ketvirtas.

Rytų komandai rungtynėse vadovaus naujasis Klivlando „Cavaliers“ treneris Tyronnas Lue, o Vakarams diriguos ilgametis San Antonijaus „Spurs“ strategas Greggas Popovichius, kurie ir pasirinko atsarginius žaidėjus.

Rytų konferencijos starto penketas:

Atsarginiai žaidėjai:

Johnas Wallas (Vašingtono „Wizards“), Isaiah Thomas (Bostono „Celtics“), DeMaras DeRozanas (Toronto „Raptors“), Jimmy Butleris (Čikagos „Bulls“), Paulas Millsapas (Atlantos „Hawks“), Chrisas Boshas (Majamio „Heat“) ir Andre Drummondas (Detroito „Pistons“).

Vakarų konferencijos starto penketas:

Atsarginiai žaidėjai:

Chrisas Paulas (Los Andželo „Clippers“), Jamesas Hardenas (Hjustono „Rockets“), Klay'us Thompsonas („Golden State Warriors“), Draymondas Greenas („Golden State Warriors“), LaMarcusas Aldridge‘as (San Antonijaus „Spurs“), Anthony Davis (Naujojo Orleano „Pelicans“) ir DeMarcusas Cousinsas (Sakramento „Kings“).

Paskutinį kartą krepšininkas iš Lietuvos „Visų žvaigždžių“ rungtynėse žaidė 2005 metais. Tai buvo Žydrūnas Ilgauskas, tokiame renginyje iš viso dalyvavęs du sykius – ir 2003-iaisiais.