„Negalėsiu kurį laiką žaisti krepšinio. Praėjusį sekmadienį per moterų lygos „Visų žvaigždžių“ renginio rungtynes dėjau į krepšį ir ranką patempiau. Šiek tiek pasilaikiau ant lanko ir ištempiau riešą, matosi kraujosrūva. Nelabai galiu lankstyti ir juo labiau į krepšį mesti. Gaila, kad negalėsiu sudalyvauti RKL renginyje“, – apgailestavo vienas žymiausių Lietuvos sportininkų V. Alekna.

Geriausią Lietuvos disko metiką dažnai matome krepšinio renginiuose ne tik kaip dalyvį, bet ir kaip žiūrovą. Tad, kas sieja V.Alekną ir krepšinį?

„Kaip ir kone kas antras lietuvis, labai domiuosi krepšiniu ir mėgstu šį sportą. Vaikystėje svajojau būti krepšininku, bet, deja, karjera nesusiklostė ir tapau kitos sporto šakos atstovu“, – šyptelėjo olimpietis.
„Krepšinis man visada buvo prie širdies ir pasitaikius progai stengiuosi mesti į krepšį. Pasimokyti šio sporto paslapčių neteko, esu savamokslis. Daugiau šioje srityje pasiekęs mano vyresnis brolis, kuris gyvena Kupiškyje. Jis ilgą laiką žaidė krepšinį“, – pasakojo V. Alekna.

Kupiškyje gimęs sportininkas pasakojo retai užsukantis į tėviškę, tad ir apie vietos krepšinio komandą daug informacijos neturi:

„Retokai būnu Kupiškyje. Apsiriboju atvykimu pas artimuosius. Apie vietos krepšinio komandą daug pasakyti negaliu. Žinau, kad tokia yra, žaidžia Regionų lygoje ir visai neprastai“.

Natural Pharmaceuticlas-RKL „Žvaigždžių dienos 2016“ renginyje lygos žaidėjų rinktinė draugiškame mače susikaus su žinomų Lietuvos žmonių komanda, kurią sudaro žurnalistai Tomas Langvinis ir Edmundas Jakilaitis, vienas geriausių Lietuvos krepšinio teisėjų Tomas Jasevičius, buvę krepšininkai Darius Sirtautas, Vaidas Jurgilas, Andrius Šležas, Arnas Kazlauskas, verslininkas ir buvęs krepšininkas Gintaras Staniulis, RKL prezidentas Darius Gudelis.

Ir kaip gi LMKL Žvaigždžių diena be Aleknos dėjimo?.. :)

Posted by Jaunius Sarapas on 2016 m. sausio 24 d.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją