„Krepšininkas atvyksta per vėlai – jam jau 29-eri metai. Tuos, kurie priešinasi naujam pirkiniui, siutina ir tai, kad sutartis, pasiūlyta buvusiam „Lokomotiv-Kuban“ nariui, pagal kurią jam iki 2017 metų per mėnesį bus mokama po 65 tūkstančius eurų. Ar ne per daug? Tik aikštė atsakys“, – svarsto svetainė pianetabasket.com.

Kas kelia nerimą skeptikams?

„Faktas, kad šiemet jis nuvylė savo žaidimu net tėvynėje, kurioje visada yra mylimas ir lepinamas. Bet net ir blogo sezono metu Milanas jo išpirkai išleido 250 tūkst. eurų, kad Kauno „Žalgiris“ jį paleistų. Prie viso to galima pridėti ir tragišką kaip įžaidėjui pataikymą šiais metais, ypač iš trijų taškų zonos, – rašo italai. – Reikia tikėtis, kad lietuvio sezonas pasikeis į pozityvų ir, kas žino, gal vienas jo tritaškis nulems „Emporio Armani“ ateitį“.

Ne gana to, kad italų milijonieriai už gynėją sumokėjo nemenką išpirką, klubo vadovai dar ir pakėlė M. Kalniečiui algą. Kaune jis uždirbdavo 45 tūkst. eurų per mėnesį, o Madų sostinėje per artėjančius pusantrų metų gaus net 20-ia tūkstančių daugiau.

Lietuvos rinktinės įžaidėją pastaruosius porą metų kankino traumos, po kurių jis niekaip nesugrįžta į ankstesnę sportinę formą: šiemet Eurolygoje 195 cm ūgio gynėjas per 24 aikštelėje praleistas minutes vidutiniškai rinko 7,2 taško ir 4,2 rezultatyvaus perdavimo.

„Armani“ komandoje, kuri iškrito iš Eurolygos ir dabar siekia laimėti Europos taurės turnyrą, medicininę patikrą sėkmingai įveikęs M. Kalnietis debiutuos jau antradienį, kuomet Klaipėdoje žais prieš „Neptūną“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (195)