Tai buvo jau trečioje šių komandų akistata šiame sezone. Iki tol abejose Majamyje vykusiose rungtynėse jos pasidalijo pergalę: „Heat“ laimėjo pirmąsias (96:76), „Raptors“ – antrąsias (108:94).

Jonas Valančiūnas mačą tradiciškai pradėjo starto penkete ir per 27 aikštelėje praleistas minutes buvo labai arti dvigubo dublio. 23-ejų metų lietuvis pelnė 9 taškus (2/7 dvit., 5/6 baud. met.) ir po krepšiais sugriebė net 13 atšokusių kamuolių (3 – puolime).

213 cm ūgio „centras“ prie pergalės dar prisidėjo 3 rezultatyviais perdavimais ir 3 blokais, bet sykį suklydo ir 3 kartus prasižengė.

Tiesa, verta pažymėti, kad mūsiškiui dominuoti po krepšiais buvo lengva, nes svečiai žaidė be tikro vidurio puolėjo: Hassanas Whiteside'as žaisti negalėjo dėl traumos.

Abu šie aukštaūgiai šiemet susirėmę buvo pirmoje sezono akistatoje. Tąkart Jonas surinko 17 taškų ir 5 kamuolius, o jo varžovas – 20 taškų, 11 kamuolių ir net 6 blokus, iš kurių dauguma buvo adresuoti būtent lietuviui.

„Raptors“: DeMaras DeRozanas 33 (12/25 metimai iš žaidimo), Kyle'as Lowry 15 (6 rez. perd.), Terrence'as Rossas 13, Luisas Scola 12 taškų.

„Heat“: Chrisas Boshas 26 (9/19 metimai iš žaidimo), Dwyane'as Wade'as 22 (10/20 metimai iš žaidimo), Justise'as Winslow 9 taškai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (50)