„Prieš Bambergo ekipą išmokome gerą pamoką. Matome savo klaidas, suprantame, ką darėme ne taip, ir norime atsitiesti. Turime žaisti puikiai, norėdami įveikti solidžiai rungtyniaujantį „Žalgirį“. Savų sirgalių palaikomi jie žaidžia labai gerai, todėl turėsime atiduoti visus 100 procentų savęs“, – apie žalgiriečius su pagarba kalbėjo Dimitrios Agravanis.

O štai Graikijos čempionų treneris jau spėjo įžvelgti pokyčius, kuriuos į Kauno klubo žaidimą spėjo įnešti Šarūnas Jasikevičius.

„Žalgiris“ mėgsta žaisti greitą ir energingą krepšinį. Reikės išmušti juos iš ritmo, kad jie negalėtų demonstruoti savo žaidimo stiliaus. Turėsime būti susikaupę visas 40 minučių“, – mintimis dalijosi Giannis Sfairopoulos.

Nors su „Olympiakos“ klubu į Kauną atskrido ir Georgios Printezis, ar jis galės žais paaiškės tik po penktadienio rytinės treniruotės.

„Žalgiris“ (0/3) F grupėje rikiuojasi paskutinis, o „Olympiakos“ (2/1) įsitaisė trečioje pozicijoje, nors 1-5 vietas užimančios komandos ir turi po vienodą pergalių bei pralaimėjimų skaičių.

Abiejų komandų akistata „Žalgirio“ arenoje prasidės penktadienį nuo 19.45 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)