Kiek anksčiau buvo pranešama, kad D. Motiejūną toliau persekioja trauma, dėl kurios jis be krepšinio praleido beveik devynis mėnesius. Visgi naujausia informacija yra tokia, kad kaunietį kamuoja nugaros raumenų uždegimas, atsiradęs būtent toje vietoje, kur buvo atlikta operacija.

25-erių metų D. Motiejūnui buvo suleisti vaistai bei uždrausta tris savaites treniruotis. Dabar lietuvis po truputį pradeda bėgioti bei sugrįžti į ankstesnį ritmą.

Gruodžio pradžioje po labai ilgos pertraukos vėl rungtyniauti pradėjęs D-Mo šį sezoną sužaidė 14 rungtynių. Visgi „kapitonas kablys“ aikštėje vėl nepasirodo nuo gruodžio 31 dienos ir tylos siena atsitvėrė nuo žiniasklaidos – naujienų apie aukštaūgio būklę nepateikė net ir Hjustono klubo virtuvę puikiai žinantys JAV žurnalistai.

Kada D. Motiejūnas grįš į aikštelę – kol kas nėra aišku, tačiau, anot LNK žinių, krepšininkas tvirtina, kad tai įvyks artimiausiu metu.

Per 14 šio sezono rungtynių D. Motiejūnas vidutiniškai pelno po 5,6 taško, atkovoja po 2,1 kamuolio ir atlieka po 1 rezultatyvų perdavimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (112)