Apie 50-mečio S. Bazarevičiaus paskyrimą rusų rinktinės treneriu trečiadienį paskelbė šalies federacijos prezidentas Andrejus Kirilenka.

„Mes privalome suteikti šansą saviems specialistams. Šį kartą nagrinėjome trijų specialistų – Jevgenijaus Pašutino, Sergejaus Karasiovo ir S. Bazarevičiaus kandidatūras, tačiau, mūsų nuomone, būtent Sergejus šiuo metu labiausiai nusipelno posto, kadangi kiti du savo jėgas šioje pozicijoje jau yra išbandę“, – sakė A. Kirilenka.

Kiek laiko S. Bazarevičius dirbs su rinktine, kol kas nėra skelbiama. Apie sutarties detales ir visą trenerių štabą rusai žada paskelbti artimiausiu metu. Fiasko Europos čempionate patyrusi jų rinktinė Rio de Žaneiro olimpinėje atrankoje nedalyvus ir turės kovoti dėl kelialapio į 2017-ųjų Europos pirmenybes.

Tuo metu Italijos krepšinio federacija patvirtino, kad nacionalinei šalies ekipai, dalyvausiančiai olimpinėje atrankoje, vadovaus vienas garsiausių Senojo žemyno krepšinio specialistų – 56-erių E. Messina. Italai su olimpine atranka sieja dideles viltis, kadangi FIBA jiems patiko teisę tapti vienais iš varžybų organizatorių. Tikimasi, kad E. Messina prie nacionalinės komandos vairo liks vėliau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)