„Žalgirio“ dublerius į pergalę vedė Isaiah Hartensteino ir Arno Veličkos duetas. Įspūdingas rungtynes sužaidęs vokietis per 29 minutes pelnė 29 taškus (8/11 dvit., 2/4 trit., 7/12 baud.), atkovojo 12 kamuolių, atliko 3 rezultatyvius perdavimus, blokavo 3 metimus, išprovokavo 10 pražangų, gavo bloką, 5 kartus suklydo, 4 kartus prasižengė bei surinko net 37 naudingumo balus.

Šiame mače A. Velička per 33 minutes įmetė 18 taškų (4/12 dvit., 1/3 trit., 7/8 baud.), atkovojo 5 ir perėmė 1 kamuolį, atliko net 16 rezultatyvių perdavimų, blokavo metimą, išprovokavo 5 ir užsidirbo 2 pražangas, gavo bloką, 4 sykius suklydo ir surinko 28 naudingumo balus.

Naudingiausiu turnyro žaidėju buvo pripažintas tas pats I. Hartensteinas. Vokietis buvo įtrauktas ir į simbolinį penketuką, į kurį taip pat pateko ir A. Velička bei vilniečių lyderis Grantas Vasiliauskas.

Jei „Žalgiris“ gavo tiesioginį kelialapį, tai „Lietuvos rytas“ dar gali tikėtis Eurolygos vadovų malonės ir sulaukti kvietimo. Jaunių Eurolygos finalinis etapas vyks gegužės mėnesį Berlyne.

„Žalgiris“: Isaiah Hartensteinas 29 (12 atk. kam., 37 naud. bal.), Arnas Velička 18 (16 rez. perd., 28 naud. bal.), Džiugas Slavinskas ir Ignas Sargiūnas po 9, Gytis Masiulis 6, Mantvydas Žukauskas ir Lukas Uleckas po 5, Tadas Pažėra 4, Justinas Marcinkevičius 2, Lukas Vabalevičius, Volodymyras Markovetski ir Danatas Papas taškų nepelnė.

„Lietuvos rytas“: Aistis Pilauskas 23, Tadas Vaičiūnas (7 atk. kam.) ir Grantas Vasiliauskas po 15, Karolis Giedraitis 10, Vitalijus Kozys ir Lukas Kišūnas po 4, Yauhenas Massalski 3, Mantas Čebatorius, Paulius Poška, Danielius Lavrinovičius ir Einaras Tubutis taškų nepelnė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)