Baudų metimai #1. Per pirmuosius du kėlinius Kėdainių „Nevėžis“ metė net 15 baudų metimų. Iš jų svečiams pavyko realizuoti 10.

Legionieriai. Pirmoje rungtynių dalyje puikiai žaidė abiejų komandų legionieriai. „Pieno žvaigždžių“ gynėjas Ramone’as Moore’as per du kėlinius pelnė 9 taškus ir atkovojo 6 kamuolius. Tuo tarpu „Nevėžio“ puolėjas Tayloras Kingas surinko 7 taškus ir sugriebė 9 atšokusius kamuolius.

Rungtynių lūžis. Po ilgosios pertraukos vaizdas aikštėje pasikeitė kardinaliai. Žaidimo kontrolę į savo rankas perėmę „Pieno Žvaigždžių“ krepšininkai laimėjo trečiąjį kėlinį 27:12 ir prieš lemiamą ketvirtį pirmavo jau triuškinamai – 63:43.

Lyderiai. „Pieno žvaigždes“ į priekį vedė R. Moore’as ir Steponas Babrauskas. Abu krepšininkai pelnė po 17 taškų ir atitinkamai atkovojo po 8 ir 6 atšokusius kamuolius.

Arti dublio. Nedaug iki dvigubo dublio trūko „Nevėžio“ puolėjui T. Kingui. Aukštaūgis pelnė 9 taškus ir atkovojo 10 kamuolių.

Baudų metimai #2. Per visas rungtynės „Pieno žvaigždės“ metė net 31 baudos metimą, iš kurių pataikė 24. Tuo tarpu svečiai metė 17 baudų, o realizavo 12.

„Pieno žvaigždės“: Ramone‘as Moore‘as (28 naud. bal.) ir Steponas Babrauskas (20 naud. bal.), Žygimantas Skučas 11, Derrickas Low 10, Giedrius Staniulis 9.

„Nevėžis“: Oleksandras Kolčenko 11, Darius Gvezdauskas ir Tayloras Kingas (10 atk. kam.) po 9, Ernestas Ežerskis 8.