Buvęs FIBA tarptautinės kategorijos krepšinio teisėjas R.Brazauskas šį kartą pats pateks po teisėjų padidinamuoju stiklu.

Iš Biržų kilęs krepšinio teisėjas gali pasigirti nemažais nuopelnais ir per beveik tris dešimtmečius sukaupta teisėjavimo patirtimi. Teisėjo karjerą R.Brazauskas pradėjo dar 1987 metais, o per savo karjerą net dešimt kartų teisėjavo Eurolygos finale.

Geriausiu Lietuvos krepšinio teisėju tituluojamam R.Brazauskui ne kartą švilpė Europos ir Pasaulio krepšinio čempionatuose bei du kartus dirbo olimpinių žaidynių finale.

2007 metais R.Brazauskas tapo Baltijos krepšinio lygos (BBL) direktoriumi, o nuo 2014 metų užima Lietuvos krepšinio lygos (LKL) direktoriaus pareigas.

Rodyti krepšinio sugebėjimus R.Brazauskui nebus naujiena. Buvęs arbitras sėkmingai atstovauja Lietuvos veteranų krepšinio rinktinei.

Prie Donato Montvydo, Ramūno Šiškausko, Virgilijaus Aleknos ir Deivido Šembero vyrų komandoje prisijungęs R.Brazauskas yra ne kartą dalyvavęs LMKL organizuojamose sezono atidarymo bei uždarymo šventėse, kuriose teikė apdovanojimus ir kabino medalius ant kaklo LMKL krepšininkėms.

Utenoje vyksiančioje „Visų žvaigždžių“ dienoje žiūrovų lauks daug pramogų: tritaškių konkursas, kuriame dalyvaus ir pasaulio rekordininkė Ela Briedytė. Įgūdžių konkurse išvysime Lietuvos ir Utenos talentus.

Susirinkusius ne tik krepšinio aikštelėje, bet ir savo dainomis linksmins Donatas Montvydas, žaviosios Kauno „Žalgirio“ šokėjos, televizijos projekto „Lietuvos talentai“ žvaigždės, šokių kolektyvas „Aušrinė“, o renginį ves Mindaugas Stasiulis.

Naujų įspūdžių ir tikrų Lietuvos žvaigždžių šventė – Utenoje sausio 24 dieną 15 valandą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją