Praėjusią vasarą „Partizan“ klube įvyko rimtos permainos. Naujuoju prezidentu tapęs Nikola Pekovičius nusprendė atleisti trenerį Duško Vujoševičių, o jo vietą prie ekipos vairo užėmė Petaras Božičius.

Visgi šis keitimas nepasiteisino. Gerokai susilpnėjusi komanda Adrijos lygoje laimėjo vos 6 mačus iš 18-os ir „Partizan“ leidosi į naujo trenerio paieškas. Vadovų akys nukrypo į Lietuvos krepšinio mėgėjams puikiai pažįstamą A. Džikičių, kuris 1999-2005 m. jau dirbo „Partizan“ trenerių štabe – ėjo asistento pareigas.

Serbo debiutas buvo labai sėkmingas – „Partizan“ namie 85:82 palaužė principinę varžovę Zagrebo „Ciboną“, o tačiau dar prieš pergalę A. Džikičių išskirtinai pasveikino komandos fanai. Arenoje pasirodęs serbas buvo sutiktas plojimais stovint, o vienoje iš priekinių eilių rungtynių ir jo laukė ir A. Džikičiaus mama, sūnų pasitikusi šiltu apkabinimu.

Argi ne karališkas sutikimas?

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją