Tai reiškia, kad paskutine komanda, patekusia į Karaliaus Mindaugo taurės turnyrą tapo Kėdainių „Nevėžio“ ekipa, užėmusi aštuntą vietą.

Rezultatyviausiai nugalėtojų gretose žaidė 15 taškų pelnęs Osvaldas Mačernis. 13 taškų pridėjo Simonas Serapinas, po 10 – Jeffrey Robinsonas ir Adamas Lapeta.

Pasvalio ekipai 17 taškų įmetė Andrejus Agafonovas, Derrickas Low pridėjo 12, Steponas Babrauskas, Ramone‘as Moore‘as ir Osvaldas Olisevičius – po 10.

„Kidy TOUR – Karaliaus Mindaugo taurės“ turnyras vyks vasario 19-21 dienomis Vilniuje, kur dėl 100 tūkstančių eurų prizinio fondo kausis aštuonios geriausios „Tete-a-Tete Casino-LKL” ekipos, o be geriausių šalies ekipų rungtynių žiūrovai taip pat išvys tradicines „LKL žvaigždžių dienos“ rungtis bei įspūdingą šou programą.

Visos Karaliaus Mindaugo taurės turnyro poros:

Kauno „Žalgiris“ – Kėdainių „Nevėžis“

Vilniaus „Lietuvos rytas“ – Panevėžio „Lietkabelis“

Klaipėdos „Neptūnas“ – Šiaulių „Šiauliai“

Prienų-Birštono „Vytautas“ – Utenos „Juventus“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)