Kad „Žalgiris“ turi geriausią areną turnyre iš visų 24 klubų, mano 50 proc. apklaustų vadovų. Antroji vieta šioje apklausos kategorijoje atiteko Stambulo „Fenerbahce“ (33,3 proc.) klubui, o trečioji – Belgrado „Crvena Zvezda“ (8,33 proc.).

Paklausti, kas šį sezoną tikrai pateks į finalo ketvertą, klubų bosai buvo kaip reta vieningi. 100 proc. apklaustųjų buvo įstikinę, kad tarp keturių geriausių komandų pateks Stambulo „Fenerbahce“. 95 proc. tvirtino, kad ten žais ir Maskvos CSKA. Tuo metu dėl čempionų titulą ginančio Madrido „Real“ klubo patekimo į ketvertuką nuomonės išsiskyrė – kad ten žais Jonas Mačiulis ir „Real“, mano tik 52 proc. apklaustųjų.

Geriausiu treneriu buvo išrinktas „Fenerbahce“ vadovaujantis Željko Obradovičius (41,67 proc.), neparankiausiu varžovu – „Olympiakos“ (33,3 proc.) klubas, akiai patraukliausią krepšinį demonstruojančia komanda – CSKA (20,8 proc.). Miestu, kurį keliaujant turnyro metu aplankyti yra maloniausia, 37,5 proc. apklaustųjų įvardijo Barseloną.

Išsamesnį apklausos rezultatai – vaizdo reportaže:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)